Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Autokeemia OÜ on sitoutunut suojelemaan asiakkaidensa ja verkkokauppojen käyttäjien yksityisyyttä ja laatinut tietosuojaperiaatteet asiakastietojen keräämisestä, käytöstä, julkaisemisesta, välittämisestä ja säilyttämisestä.

Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

1.1. Autokeemia OÜ (rekisteritunnus 14660125), sijainti Linnavere tee 3, Soinaste, Tartumaa 61709, Viro, puh. +372 5453 0009, sähköposti: info@pinnakaitse.ee ) myyjä käsittelee edelleen Verkkokaupan asiakkaiden luovuttamia henkilötietoja henkilötietolain vaatimusten mukaisesti ja huolehtii tietojen eheydestä vakavasti.

1.2. Käsiteltäviä henkilötietoja ovat Asiakkaalta kanta-asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä pyydetyt tiedot (esimerkiksi nimi, postiosoite, sähköpostiosoite, valittu salasana, puhelinnumero, laskutus- ja välitysosoite, pyyntö saada markkinointisähköpostiosoite) postit (valinnainen)) ja/tai – ja sukunimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ostoskorin sisältö ja historia,
tuotteen tyyppi ja määrä, ostohinta, tilauspäivämäärä, tilauksen tila, tuotteiden palautukset, asiakaspalvelupyynnöt). Käsiteltäviä henkilötietoja ovat myös sen käyttötilin numero, jolta ostos on maksettu, mikäli Myyjällä on tarve ja velvollisuus palauttaa ostoksesta maksettu summa Asiakkaalle Ehdoissa määritellyissä tapauksissa ja laajuudessa. käytöstä. Saatamme myös kerätä metatietoja, jotka kerätään vieraillessasi verkkosivustolla. Nämä ovat
viitesivu, pääsytiedot ja aika, selaintyyppi, IP-osoite, käyttöjärjestelmä ja käyttöliittymä, selainohjelmiston kieli ja versio.

Henkilötietojen käyttö

Asiakastietoja käytetään tilin ominaisuuksien tarjoamiseen, markkinointimateriaalin tarjoamiseen sinulle lain sallimissa rajoissa, asiakkaiden etujen analysointiin markkinointitarkoituksiin, sopimus- ja tuotetilausten täyttämiseen, asiakaspalveluun, lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseen, suojaamiseen, luomiseen ja täytäntöönpanoon. vaatii asianmukaista markkinointia.

Voimme käyttää kerättyjä henkilötietoja myös tiedottaaksemme asiakkaille Aquapel-klaasivaha.ee:n parhaista tarjouksista uutiskirjeen kautta. Asiakkaalta kysytään suostumus uutiskirjeen tilaamiseen verkkokaupan kassalla. Uutiskirjeen tilaajat voivat milloin tahansa poistaa itsensä vastaanottajaluettelosta.

Henkilötietojen muuttaminen

Asiakkaan tunnistamista ja yhteydenottoa varten kerättyjä henkilötietoja voi tarkastella, muuttaa ja täydentää verkkosivustomme “Oma tili” -sivulla. Asiakas ei voi vaihtaa sähköpostiosoitettaan, joten ilmoita meille, jos vaihdat sähköpostiosoitettasi.

Henkilötietojen siirto

Autokeemia OÜ ei siirrä kerättyjä henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Henkilötietojen suoja

Autokeemia OÜ ryhtyy kaikkiin varotoimiin, mukaan lukien sekä hallinnolliset että tekniset, suojatakseen asiakkaan henkilötietoja. Vain valtuutetuilla henkilöillä on oikeus muuttaa ja käsitellä tietoja.

Turvallisuus

Aquapel-klaasivaha.ee verkkokaupasta tehtyjen tilausten yhteydessä kerättyjä henkilötietoja käsitellään luottamuksellisina tietoina. Salattu tietoliikennekanava pankkien kanssa varmistaa ostajan henkilötietojen ja pankkitietojen turvallisuuden.

Tietosuojakäytännön ehdot ja muutokset

Autokeemia OÜ pidättää oikeuden muuttaa tietosuojaselosteen ehtoja julkaisemalla uudet ehdot verkkokaupan verkkosivuilla.

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@pinnakaitse.ee