Kuinka se toimii?

Auton ikkunoiden vahaus on tehty helpoksi! Aquapel® lasikäsittely Aquapel on lasin entisöijä, joka perustuu huipputeknologiaan ja toisin kuin klassiset lasivahat, joita levitetään lasille, Aquapel luo kemiallisen sidoksen lasin pintaan eli siitä tulee “osa lasia”. Kemiallinen sidos takaa kestävyyden, joka kestää jopa 6 kuukautta! Auton ikkunoiden vahaus on niin helppoa, että kuka tahansa voi hoitaa sen!

AQUAPELIN KÄYTTÖ:

VAIHE 1: Puhdistus
Käytä Aquapelia pesemällä käsiteltävä lasi ja kuivaamalla se kokonaan. Käytä likaantuneelle pinnalle pesuun voimakasta liotusta ja saostumien poistamiseen hapanta ainetta (sopii myös etikkaliuos). Pese sitten tavallisella lasinpuhdistusaineella.

VAIHE 2: Käsittely
Aquapelin levittäminen lasivahan pinnalle: Pidä ampullia sormiesi välissä pitäen kiinni siipistä. Aseta applikaattorin sivu lasille ja purista siipiä, kunnes kuulet “säröilyn”, jonka jälkeen yhdisteet tunkeutuvat välittömästi lasiin. KÄYTÄ VÄLITTÖMÄSTI.

Liikuta Aquapelia lasia pitkin kohtuullisella nopeudella. Aluksi puolet lasista ylhäältä alas ja sivulta toiselle. Sitten toinen puoli lasista samalla tavalla. Kun koko lasi on peitetty tuotteella, voit levittää ainetta tasaisesti lasille pyörivin liikkein samalla applikaattorilla. Jos Aquapel joutuu kosketuksiin toisen pinnan kanssa, puhdista se välittömästi.

VAIHE 3: Viimeistely (mikrokuitua suositellaan)
– Pyyhi Aquapelilla käsitelty pinta välittömästi mikrokuitu- tai paperipyyhkeellä, kunnes pinta on täysin kirkas ja läpinäkyvä.

TÄRKEÄÄ TIETÄÄ:
* Älä anna tuotteen kuivua pinnalle! Pyyhi pinta heti, kun olet levittänyt tuotteen tasaisesti lasille!
* Käsittele isommat pinnat osissa!
* Älä käsittele suorassa auringonvalossa
* Älä käytä alle 10 C tai yli 33 C lämpötiloissa
* Hävitä lakaisussa käytetty Aquapel-kapseli ja mikrokuitu paikallisten jätehuoltomääräysten mukaisesti!
* Jos haluat myös käsitellä auton koria tai muita yksityiskohtia, löydät nanosuojauksen autoon nettisivuilta www.pinnakaitse.ee

  • Kun Aquapel® Glass Wax levitetään uudelleen, edellistä kerrosta ei tarvitse poistaa
  • Autonpesu ja pesu tavallisilla lasinpesuaineilla eivät vaikuta Aquapelin hoidon kestävyyteen.

AUTOLASIEN VAHAUS: TURVALLISUUS

Aquapel-kapselit Sisältää: Maaöljytisleitä (CAS-nro 64742-47-8), tuotteessa käytettyjä ainesosia

VAARALLINEN AINE: PALOTTAVAA. Haitallista tai tappavaa nieltynä. Silmät ja iho

AUTO KLAASIDE VAHATAMINE

ärsyttävä. Terveydelle haitallista hengitettynä.
Pidä poissa lämmöstä, kipinöistä, avotulesta ja muista sytytyslähteistä.
Älä tupakoi. KÄYTÄ VAIN ILMAISELLA ILMANVAIHTOLLA. Sisällön tahallinen väärinkäyttö sisällön keskittyessä ja hengittämisessä voi olla haitallista tai tappavaa. Vältä aineen joutumista silmiin ja iholle.
ENSIAPU: Jos ainetta joutuu silmiin tai iholle, huuhtele välittömästi vedellä. Jos ainetta on nielty, joutuu silmiin, ärsyttää ihoa tai hengitysvaikeuksia, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.
PITÄÄ POISSA LASTEN ULOTTUVILTA. Hätänumero: 112

KATSO VIDEOT TÄÄLTÄ

.