Miksi Aquapel?

AQUAPEL = HYLKII JÄÄ JA VEDEN

+32 % PAREMPI NÄKÖ
+25 M LYHYEMMÄ JARRUTUSMATKA

90 % PAREMPI NÄKYVYYS!

Lasivaha  on mahdollisuutesi tehdä ajamisesta turvallisempaa sateella  parantaa näkyvyyttä 90 %  . Aquapel Glass Treatment Tuotetta voidaan käyttää myös muilla lasipinnoilla, joissa halutaan parempaa näkyvyyttä: Aquapel on kestävä suihkuhuoneen lasipinnoilla autoissa, veneissä ja kotona.

TAKAA TURVALLISUUDEN
12 KUUKAUDEKSI

Aquapel Glass Treatment luo kemiallisen sidoksen lasin pintaan olemalla osa lasia nykyaikaisella tekniikalla.  Tämä lisää lasin vettä hylkiviä ominaisuuksia niin, että vesi valuu pois pinnalta erittäin helposti. Selkeä näkyvyys, jopa yöllä sateessa ajettaessa, varmistaa turvallisen ajon huonosta säästä huolimatta!

KEMIALLINEN SIDOSTUS

Lasivaha Aquapel lasinrestauraattorin vaikutus perustuu nanoteknologiaan, jossa käsittelyn aikana yhdisteet muodostavat vahvan, pitkäkestoisen ja kestävän kemiallisen sidoksen lasin pintaan. Vaikka käytämme termiä "lasivaha", joka on yleisempää ihmisillä, Aquapelin lasinkäsittelyllä ei ole mitään tekemistä vahan kanssa. Tämä on ilmailualalle kehitetty nanoteknologinen lasikäsittely!

Auton ikkunoiden vahaus on tehty helpoksi! Aquapel® lasikäsittely Aquapel on lasin entisöijä, joka perustuu huipputeknologiaan ja toisin kuin klassiset lasivahat, joita levitetään lasille, Aquapel luo kemiallisen sidoksen lasin pintaan eli siitä tulee “osa lasia”. Kemiallinen sidos takaa kestävyyden, joka kestää jopa 6 kuukautta! Auton ikkunoiden vahaus on niin helppoa, että kuka tahansa voi hoitaa sen!

TÄRKEÄÄ TIETÄÄ:

* Älä anna tuotteen kuivua pinnalle! Pyyhi pinta heti, kun olet levittänyt tuotteen tasaisesti lasille! * Käsittele isommat pinnat osissa! * Älä käsittele suorassa auringonvalossa * Älä käytä alle 10 C tai yli 33 C lämpötiloissa * Hävitä lakaisussa käytetty Aquapel-kapseli ja mikrokuitu paikallisten jätehuoltomääräysten mukaisesti!
  • Kun Aquapel® Glass Wax levitetään uudelleen, edellistä kerrosta ei tarvitse poistaa
  • Autonpesu ja pesu tavallisilla lasinpesuaineilla eivät vaikuta Aquapelin hoidon kestävyyteen.

AUTOLASIEN VAHAUS: TURVALLISUUS

Aquapel-kapselit Sisältää: Maaöljytisleitä (CAS-nro 64742-47-8), tuotteessa käytettyjä ainesosia VAARALLINEN AINE: PALOTTAVAA. Haitallista tai tappavaa nieltynä. Silmät ja iho ärsyttävä. Terveydelle haitallista hengitettynä. Pidä poissa lämmöstä, kipinöistä, avotulesta ja muista sytytyslähteistä. Älä tupakoi. KÄYTÄ VAIN ILMAISELLA ILMANVAIHTOLLA. Sisällön tahallinen väärinkäyttö sisällön keskittyessä ja hengittämisessä voi olla haitallista tai tappavaa. Vältä aineen joutumista silmiin ja iholle. ENSIAPU: Jos ainetta joutuu silmiin tai iholle, huuhtele välittömästi vedellä. Jos ainetta on nielty, joutuu silmiin, ärsyttää ihoa tai hengitysvaikeuksia, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon. PITÄÄ POISSA LASTEN ULOTTUVILTA. Hätänumero: 112 .