Aquapel Kiinasta? Todella?

Aquapel Kiinasta? Se on tosi? …
Aquapel-lasivaha on erittäin tunnettu ja arvostettu maailmassa. Sitä käyttävät sekä tavalliset autonomistajat että ammattimaiset palveluntarjoajat. Tuotetta käytetään pääasiassa auton ikkunoiden käsittelyyn turvallisuuden takaamiseksi huonolla säällä. Tuotetta käytetään kuitenkin myös useiden muiden lasipintojen, kuten suihkulasien, ikkunoiden, lasipöytien, seinien tai muiden pintojen käsittelyyn.

Asiakkaat tietävät, että akvapeli on laadukas, pitkäikäinen tuote ja siksi sillä on suuri kysyntä. Kuitenkin, jos on kysyntää, löytyy myös alkuperäisen tuotteen kopiokoneet. Joten netti on täynnä erilaisia kopioita aquapel lasinkäsittelykapselista, jotka näyttävät hyvin samanlaisilta kuin alkuperäinen ja maksavat muutaman euron. Valitettavasti kapselin sisällä olevien kemikaalien koostumus ei ole lähelläkään alkuperäistä aquapel-tuotetta. Väärennetty aquapel-lasivaha pysyy auton lasilla parhaimmillaan 2 viikkoa, mutta alkuperäinen tuote kestää tuulilasilla vaikeammissakin olosuhteissa ~ 4-6 kuukautta ja normaaliolosuhteissakin 6 kuukautta.

Aliexpress aquapel
Vasemmalla: tilattu aliexpressistä
Oikealla: Alkuperäinen tuote alkuperäiseltä valmistajalta

Aliexpress aquapel
Vasemmalla: tilattu aliexpressistä
Oikealla: Alkuperäinen tuote alkuperäiseltä valmistajalta

Kuten kuvista näkyy, akvapeli on melko samanlainen kuin kiinalainen alkuperäinen. Väärennökset voivat myös näyttää hieman erilaisilta, mutta ne eivät toimi samalla tavalla. Tämän väärennöksen tapauksessa voidaan nähdä, että applikaattorin pehmeä pohja on huonompi laatu eikä näytä niin puhtaan valkoiselta. Kuitenkin ne, jotka eivät tunne tuotetta ja joilla ei ole alkuperäistä vertailua varten, voivat ajatella, että se on silti oikea tuote. Lisäksi on jopa kirjoitettu, että se on valmistettu Yhdysvalloissa.

Olemme nähneet myös Virossa myynnissä väärennettyjä tuotteita. Väärennetty tuote myydään verkossa “alkuperäisenä”, ja sen käyttöikä on myös enintään 6 kuukautta, mutta se on silti väärennetty tuote, jonka kestävyys ja tehokkuus on alhainen.

Aquapel Kiinasta: ESIMERKKI MYYNTIKUVASTA INTERNETISSÄ
(väärennös)

Pildiotsingu AQUAPEL tulemus
VAROITUS: KUVA EI OLE ALKUPERÄINEN TUOTE.
– Se on tavallinen “kiinalainen”, joka ei anna toivottuja tuloksia.

Tärkeintä on, mitä kapselin sisällä on

Sillä, kuinka väärentäjät voivat tarkalleen väärentää tuotteen visuaalisesti, ei ole väliä, mutta on varmaa, että alkuperäisen kapselin sisällä olevan aineen koostumus on ainutlaatuinen ja ettei mikään väärennetty tuote voi vastustaa sen ominaisuuksia. Väärennetyn tuotteen säilyvyys on parhaimmillaan muutama viikko, kun taas alkuperäinen käsittely kestää useita kuukausia (~ 6 kuukautta).

 

Linkki videoon